Sponsoren

Huh?! Wat doet een adverteerpagina op de website van HeldenZijn?

HeldenZijn is toegewijd aan het opbouwen van een anti-pest gemeenschap in West- Friesland. Kinderen en volwassenen, kracht en inspiratie geven om pestproblemen voor een volgende generatie te beperken. Maar dit kunnen wij niet alleen. Wij hebben u (financiële) hulp hard nodig om een anti-pestgemeenschap op te bouwen, d.m.v. het geven van preventieve anti-pesttrainingen op scholen.

Door informatie middels het platform, het geven van trainingen op basisscholen en gastlessen op middelbare scholen, hopen wij het grensoverschrijdend gedrag op (middelbare) scholen te voorkomen. Scholen kampen al met grote problemen, door o.a. (cyber)pesten. Je ziet bij pesten grofweg twee reacties. De ene groep trekt zich terug, wordt somber, blijft thuis, krijgt lichamelijke klachten, verzuimt van school, gaat misschien zichzelf ook wat aandoen. Helaas zien we deze problemen in ‘onze’ leefomgeving veel voorkomen.

Alle inkomsten die wij genereren, gaan naar het uitvoeren van trainingen, evenementen en informatievoorzieningen voor kinderen. Wij proberen met subsidiegeld van gemeentes de grootste kostenposten te dekken, maar dit lukt niet altijd volledig. Om die reden vragen wij (lokale) ondernemers of zij willen adverteren op de website, sponsor lopen in naam van HeldenZijn, of gewoon een sponsorbedrag over te maken. Het bedrag wordt volledig besteed aan trainingen en aan het platform HeldenZijn.

Uiteraard is het vooral het tonen van maatschappelijke betrokkenheid, wanneer u ‘vrienden’ wordt van HeldenZijn. Toch door mijn communicatie/marketing/PR-achtergrond, kan ik helpen met het vergroten van merkbekendheid en het versterken van merkimago. HeldenZijn platform en trainingen staan met elkaar in verbinding door passende communicatiestrategie. Ook blog en vlog (YouTube) ik dagelijks voor volwassenen, en zij ervaren HeldenZijn als HET informatieplatform. Magazine HetKind maakt gebruik van mijn blogs, en daarmee heb ik een bereik van duizenden bezoekers per maand.

Lokaal is er veel interesse naar methodes van HeldenZijn. Helaas mag ik bedrijven, stichtingen en instellingen niet vernoemen. Pers is ook zeer geïnteresseerd, doordat ik samenwerkingsverbanden heb met Stichting School en Veiligheid en informatiebron rondom het thema sociale veiligheid. Het Noord Hollands Dagblad heeft al een groot artikel geplaatst. Vanaf september start HeldenZijn met een campagne i.s.m. verschillende organisaties. Dit staat in het teken van anti-pestweek en campagne van Stichting School en Veiligheid #Durfjijhetaan

Naast een vermelding op de website, wordt u organisatienaam op alle brochures geplaatst. Deze worden verstuurd naar scholen in de omgeving, (onderwijs en zorg)professionals, instellingen en overige stakeholders.

Sponsorbedrag kan worden overgemaakt naar IBAN INGB0656046953 tnv. C. Broekhuizen.

Wilt u samen iets leuks doen om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op via de onderstaande gegevens als u meer informatie wilt ontvangen.
Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren en sponsoring? Laat uw gegevens achter in het formulier hieronder, dan komen wij hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren en sponsoring? Laat uw gegevens achter in het formulier hieronder, dan komen wij hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer:

Onderwerp

Uw bericht